Dačić ne prestaje da šarmira po Njujorku: Zaharova sva ozarena na sastanku sa našim ministrom

Autor:

Vesti

26.09.2019

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić nalazi se u Njujorku na zasedanju Generalne skupštine UN. Čini se da ovde nema ničeg neobičnog i da se aktivnosti ministra odvijaju na uobičajen način, ali... Ivica Dačić ne prestaje da šarmira javne ličnosti svetskog formata, i to ženskog pola.

RepublikaFoto: Twitter.com/FA_Serbia
Ivica Dačić i Marija Zaharova

Nakon što je imao susret sa Ivankom Tramp, posle kojeg je ćerka američkog predsednika odmah pristala da poseti Srbiju, Dačić se video i sa portaparolkom Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marijom Zaharovom.

Susret je protekao u opuštenoj atmosferi koja odiše uzajamnom ljubaznošću i naklonjenošću dvoje državnika, što govori i osmeh Marije Zaharove.

Na društvenoj mreži Tviter objavljene su fotografije ovog sureta uz komentar: "Uvek je lepo u lepom društvu! Ministar #Dačić sa Marija #Zakharova."

 

 

Na kraju ostaje da se podsetimo izreke da je "u ljubavi i politici sve dozvoljeno", a u diplomatiji šarmantan "igrač" predstavlja moćno "oružje" kako bi se zadovoljili interesi jedne zemlje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading