Stefanović sa ambasadorom Francuske: Saradnja policije dve države na visokom nivou

Autor:

Vesti

26.09.2019

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović i novoimenovani ambasador Republike Francuske Žan Luj Falkoni razgovarali su danas u Beogradu o dosadašnjoj saradnji i unapređenju odnosa u oblasti unutrašnjih poslova.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Detalj tokom susreta

Stefanović je istakao da je saradnja policija Srbije i Francuske jedna od najintenzivnijih i da u njenoj uspešnoj realizaciji učestvuju mnoge organizacione jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Takođe, ministar je rekao da naša zemlja podržava sprovođenje francusko-nemačke inicijative o kontroli lakog i malokalibarskog naoružanja na prostoru Zapadnog Balkana i istakao da je srpska policija do sada uništila više od 126.000 komada oružja.

Stefanović i Falkoni su razgovarali i o saradnji u borbi protiv narko-trafikinga, terorizma i iregularnih migracija.

Ambasador Falkoni je istakao zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom Srbije i Francuske u oblasti unutrašnjih poslova i rekao da njegova zemlja podržava Srbiju u evropskim integracijama.

Video materijal možete preuzeti sa FTP servera Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading