Đilas načisto pobesneo na Olju Bećković: Za šta te plaćam, kad su Pingvini sa Madagaskara gledaniji od Utiska nedelje?!

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

24.09.2019

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider SZS, tajkun Dragan Đilas napao je autorku 'Utiska nedelje' Olju Bećković, i to zbog niskog rejtinga njene emisije u nedelju uveče.

RepublikaFoto: printscreen/N1
Dragan Đilas

Đilas je Bećkovićevoj poslao više poruka, a u telefonskom razgovoru rekao joj je da je strašno nezadovoljan onim što ona radi. "Dao sam ti silne pare, ispunio sam sve tvoje želje i zahteve, a tvoj "Utisak" nije više ni u top 100 emisija! Šta će to onda meni?! Šta će mi emisija koju niko ne gleda", poručio je Đilas Bećkovićevoj, a to je Informeru juče preneo jedan od najbližih saradnika lidera SZS.

Đilas je, tvrde upućeni, pobesneo kad je video rejtinge emisija od nedelje uveče, budući da je 'Utisak nedelje', koji se emituje na TV Nova S, imao najnižu gledanost ikada i da po prvi put nije ušao na listu 100 najgledanijih programa! Istovremeno, konkurentski 'Hit tvit', koji Verica Bradić u istom terminu vodi na TV Pink, zauzeo je 12. mesto na listi gledanosti sa 1.100.076 gledalaca!

Koliko je tačno "Utisak" imao publike juče nije bilo poznato pošto se podaci o gledanosti emisija koje nisu ušle u 'top 100' obrađuju sa nekoliko dana zakašnjenja. Stručnjaci pretpostavljaju da je emisiju Olje Bećković gledalo tek nešto oko 100.000 građana!?!

Da bi to lako zaista moglo da bude tako, govori podatak da je 'Utisak' prošle nedelje bio na 71. mestu gledanosti sa 179.580 gledalaca.

 

 

Sagovornici Informera kažu da je Đilas "najstrašnije pobesneo" kad je dobio izveštaje o gledanosti, jer se ispostavilo da su od Oljine emisije u nedelju bili gledaniji i programi poput prenosa francuske fudbalske lige, crtani film "Pingvini sa Madagaskara", film "Bornova nadmoć", pa čak i emisije o automobilizmu, a mnogostruko više gledalaca imala je čak i emisija "Prelo u našem sokaku", emitovana u prepodnevnim satima na TV Hepi.

- Đilas nije mogao da poveruje da 'Utisak nedelje' stoji tako loše. Kad je video da Oljina emisija nije bila čak ni u prvih sto najgledanijih emisija, potpuno je izgubio živce. Pozvao je Olju i svašta joj je rekao. Poslao je i njoj i urednicima na TV Nova S dosta vrlo oštrih poruka - prenosi Informerov izvor.

Inače, televizijski stručnjaci koje smo konsultovali kažu da svaki ovako ozbiljan i skup projekat na kablovskoj televiziji mora da ima gledanost od najmanje 600.000 ljudi kako bi bio isplativ i uspešan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading