Brutalan odgovor Majiću: Odluka je uvredljiva za roditelje koji su izgubili decu, zagrlite vašu dečicu, ukoliko ih imate!

Autor: Republika

Vesti

19.09.2019

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle, malo je reći, šokantne odluke Apelacionog suda da oslobodi učinioca krivičnog dela obljuba sa detetom srpska javnost se uzburkala, a sudija Apelacionog suda Miodrag Majić sada je otišao korak dalje, pa je pokušao da opravda takvu odluku i da pod velom demokratije opravda izopačeno ponašanje!

RepublikaFoto: Tanjug
Miodrag Majić

Majić je na Tviteru reagovao na tekst Vanje Macanović advokatice i članice Autonomnog ženskog centra, napisavši da svako komentarisanje sudije na neku odluku treba da izostane.

 

 

Ubrzo je usledio brutalan odgovor!

Profesor srpskog jezika i književnosti u vlasotinačkoj školi Jelena Đokić koja je poznata po tome da organizuje tribine o bezbednosti dece u saradnji sa fondacijom "Tijana Jurić" napisala je sledeće:

- "To je jedna od povlastica života u demokratiji". Zagrlite Vašu dečicu, ukoliko ih imate, i nemojte o povlasticama. Odgovor je ciničan i uvredljiv za one koji saosećaju sa roditeljima koji su izgubili mogućnost da zagrle svoju - bile je jasna.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading