Popović Ivković: Jeremićeve reciklirane laži protiv ministra Stefanovića su krajnje patetične

Autor: Tanjug

Vesti

16.09.2019

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva Srpske napredna stranke Biljana Popović Ivković pozvala je Vuka Jeremića, koji je jedan od lidera Saveza za Srbiju da prestane da plasira reciklirane laži u nameri da diskredituje ministra Nebojšu Stefanovića, i ocenila da on to radi u nedostatku bilo kakve političke ideje.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Biljana Popović Ivković

Popović Ivković ocenila je da su pokušaji Jeremića, da konstruiše aferu i diskredituje ministra Stefanovića mizerni i patetični i pozvala ga da prestane da obmanjuje javnost.

- Pozivam Vuka Jeremića da prestane sa kontinuiranim iznošenjima laži i pokušajima obmanjivanja javnosti, sada, izvlačeći iz rukava i pisanije nekakvog bugarskog portala. Njegovi mizerni pokušaji konstruisanja nekakve afere kojom bi diskreditovao ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovica potpuno su patetični - navela je Popović Ivković u saopštenju.

Popović Ivković, koja je državni sekretar u MUP-u navodi da je nakon što se oglasilo i samo preduzeće "Krušik" postalo potpuno jasno da niti je bilo kakve korupcije, niti je preduzece "GIM" imalo povlašćeni položaj niti kupovalo po povlašćenim cenama u odnosu na "Jugoimport SDPR".

 

 

- Tačnije, ova dva preduzeća nabavljala su različite vrste mina, te je zato GIM imao nižu cenu, imajući u vidu da je kupovao mine sa manje dopunskog punjenja i kraceg dometa - navodi funkcionerka SNS.

- Naravno, ubeđena sam da to od samog početka odlično znaju i sam Jeremić i njegovi prijatelji sa raznih samozvanih istraživačkih portala u Srbiji - kaže ona.

I pored te činjenice, ipak, ne mari, da nastave da manipulišu svesno već mesecima, jer im odgovara da plasiraju reciklirane laži iznova, što je i očekivano jer kako sami priznaju, nemaju građanima da ponude nijednu politicku ideju.

- A da li će u svojoj agresivnoj želji da se ponovo vrati na vlast, naneti štetu i Srbiji, odlično znamo da Jeremića uopšte ne brine. One štete koje je Srbiji već naneo u vreme dok je bio na vlasti nesagledive su. Za najveću se do dana današnjeg nije izvinio Srbima sa Kosova i Metohije - navodi ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading