Đukanović izdominirao na Đilasovoj televiziji i Ćosiću održao lekciju o moralu: "Kako to da vaša televizija godinama posluje sa gubicima"?

Autor:

Vesti

10.09.2019

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioner SNS Vladimir Đukanović je večeras gostovao na televiziji N1 gde je odgovarao na razna pitanja, ali i postavio neprijatna pitanja koja se tiču vlasništva i dugova te iste televizije.

Foto: youtube.cm/N1
Đukanović i Ćosić

- Zašto vam firma 4 godine unazad ima tolike gubitke? Možda zato nećete u EU jer bi vam tamo neko pokucao na vrata i pitao zašto imate tolike gubitke. Za četiri godine imate minus od 7,5 miliona evra, a 140 zaposlenih, a vlasnik ste druge firme, male, koja sa jednim zaposlenim ostvaruje plus, pa mi nije jasno kako je to moguće? - upitao je Đukanović direktora N1 Jugoslava Ćosića.

- KPMG kao revizor nam je rekao da ste na ivici rentabilnosti, pa kako isplaćujete plate za 140 radnika, a imate toliki minus? - nastavio je funkcioner SNS-a i advokat.

Ćosić je pokušao da se opravda time da grupa pravi profit od pola milijarde godišnje i da živi od pozajmice, na šta mu je Đukanović odgovorio: "Hajte da završimo razgovor da se ne ukopavate dalje".

Ostatak emisije pogledajte u videu:

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading