Vulin odbrusio hrvatskom ministru: Krstćević da shvati da ovo nije ni 91. ni 41. godina

Autor: Tanjug

Vesti

08.09.2019

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin, reagujući na izjavu potpredsednika Vlade i ministra odbrane Hrvatske Damira Krstičevića "da ovo nije više 91. i da srpski vojnici mogu ulaziti u Hrvatsku kad žele", kaže da Krstičević treba da razume da ovo nije ni 91. ni 41. godina i da više ne važe rasni zakoni iz NDH, kada se branilo Jevrejima i Srbima da se slobodno kreću.

RepublikaFoto: Tanjug/ G. STANKOVIĆ
Aleksandar Vulin

- Ako hrvatska vojska poželi da u svojim uniformama ili u civilu dođe da položi vence na grob od ustaša pobijenih Srba u Šidu, biće pušteni da se pomole na grobovima mučenika i niko ih u tome neće sprečiti niti će u klanjanju žrtvama ustaškog genocida videti zlu nameru - poručio je Vulin, a navedeno je u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

10.05.2020 12:25

Zna čovek sve kako je bilo kad je huškao na rat. Tetka mu sredila 1999 da se sakrije da ne primi poziv za mobilizaciju, pa mu kupila stan.