Stefanović: Pojedini predstavnici SzS bi trebalo da se podvrgnu specijalističkom pregledu

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

08.09.2019

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedsedništva SNS Nebojša Stefanović kaže da je Savez za Srbiju, čiji su predstavnici juče osporili zdravstveno stanje predsednika Aleksandra Vučića, oboleo od "kleptomanije" i da u prilog tome govori njihovi rezultati u prošlosti.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Nebojša Stefanović

Stefanović je rekao da bi on mogao da kaže da bi pojedini iz SzS trebalo da se podvrgnu specijalištickim pregledima, ali da neće, već će, kaže, samo podsetiti na privatizacije i gašenje na stotine hiljada radnih mesta.

- Ono što mogu da kažem jeste da je SzS oboleo od jedne teže bolesti i to je kleptomanija i tu ne treba lek, ne treba neko iz medicinske struke. Videli smo u prethodnim godinama šta su radili. Beže kada ih pitate kako su izgubili stotine hiljada radnih mesta, kada ih pitate o zatvorenim fabrikama, ili kako su uništavali srpsku privredu i ekonomiju - rekao je Stefanović . On je ocenio da to građani Srbije jako dobro znaju.

Stefanović je, reagujući na informaciju da će od sadašnjih članova vlade, posle izbora, i posle promene u redovima naprednjaka, ostati samo jedan ministar SNS, kazao da danas "piše kome šta padne na pamet", podsetivši da je on sam kazao da nije zaintresovan da penziju dočeka u fotelji.

On je dodao da njega lično interesuje da uradi nešto za građane i da će, dok god bude imao poverenje Aleksandra Vučića i predsednice vlade, obavljati funkciju za koju je izabran, to činiti.

Stefanović: Oni koji su davali rezultate imaju pravo da se ponovo kandiduju za funkciju

- Dok god to bude važno građanima, a i MUP-u, ja ću davati svoj doprinos. Ali, verujte da se ne borim po svaku cenu da budem ministar i da ostanem na funkciji. Vučić jako dobro testira, proučava, gleda ko kakav rezultat može da da... -  rekao je Stefanović.

On je poručio da oni koji su davali rezultate imaju pravo da se ponovo kandiduju za funkciju, ali da funkcije nisu prioritet. Upitan o naslovima u medijima da socijalisti uslovljavaju podršku Dačićevim premijerskim mestom i da jedan ministar SNS "preti" da će promeniti stranu, ukoliko ne ostane na funkciji, Stefanović kaže da mnogi pričaju o kadrovskim rešenjima, a da izbori nisu još ni raspisani.

- Prvo mora da se završi izborni proces, da imate rezultate, da vidite kome narod daje poverenje, onda možete da razgovarate o svemu tome. Mnogo je važnije šta ćemo da uradimo za ljude i da oni imaju veće plate i penzije -  rekao je Stefanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jana

08.09.2019 13:41

Prvi Djilas bi trebao.

Lina

08.09.2019 17:51

E, tu ni jedan od njih ne bi prosao!

Dehan

09.09.2019 07:38

Prvi bi Djilas trebao