Koalicija raseljenih lica sa Kosmeta stavlja sve svoje resurse na raspolaganje Srpskoj listi!

Autor:

Vesti

08.09.2019

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koalicija raseljenih lica sa Kosova i Metohije daje punu podršku i stavlja sve svoje resurse na raspolaganje Srpskoj listi za predstojeće izbore u pokrajini.

RepublikaFoto: Tanjug
Čelnici Srpske liste

- Pozivamo sva raseljena lica s pravom glasa da podrže Srpsku listu, u ime sabornosti i srpskog jedinstva na Kosmetu. 

Politička borba za prisustvo i uticaj Srbije na Kosovu i Metohiji može biti uspešna samo u sadejstvu političkih predstavnika Srba iz naše južne pokrajine i vlasti u Beogradu, a uz pokroviteljstvo predsednika Aleksandra Vučića kao najuticajnijeg političara sa ovih prostora. 

Srpska lista će biti snažna a srpski narod zaštićen onoliko koliko će predsednik Vučić imati snažna prijateljstva sa velikim svetskim liderima, kao što su predsednik Kine i predsednik Rusije. 

Samo slogom i sabornošću naš narod može da zaštiti svoje interese na Kosovu i Metohiji, i zato ćemo na predstojećim izborima svi stati iza Srpske liste, kao nacionalnog i državnog projekta za opstanak i ostanak Srba u pokrajini - piše u saopštenju Koalicije raseljenih lica sa Kosova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading