Milena Ivanović progovorila ko je ubio Olivera

Autor:

Vesti

08.09.2019

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Ivanović, supruga ubijenog lidera Srba na KiM Olivera Ivanovića, gostovala je danas u jutarnjem programu televizije Pink.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Milena Ivanović

Tokom gostovanja, Milena je govorila o ubistvu svoga supruga, ali i o Kseniji Božović koja je bila najbliža saradnica Olivera Ivanovića, ocenivši pri tom da moraju postojati neke granice kada su u pitanju napadi na političare, jer je Ksenija pre svega žena i majka.

- Ksenija je oduvek bila uz Olivera, i mnogo mi je žao što joj se to dešava. Ona je bila uz mog supruga i dok je bio u zatvoru. Ona jeste političarka, ali je ona pre svega žena i majka. Treba da postoji neka crvena linija - kaže Milena Ivanović.

Udovica Olivera Ivanovića takođe je rekla da su ubistvom Olivera Albanci imali plan da posvađaju Srbe na KiM.

- Albanci su možda ubili Olivera kako bi izazvali sva ova dešavanja. Ovo sve ide na štetu građanima Srbije - kazala je Milena Ivanović.

Svedoci koji su ispitavani, opet se ispituju. Slučaj ubistva je veoma ozbiljan, volja da se nađe nalogodavac njegovog ubistva ne postoji. Želja među Albancima ne postoji, a ni među delom srpske javnosti. Samo se ubiru jeftini politički poeni, objasnila je Milena.

Ivanović: Volja da se pronađe nalogodavac Oliverovog ubistva ne postoji

Oliverova udovica je očekivala da će ubica biti odmah pronađen

- Mislila sam da će se ubica naći sat vremena nakon ubistva. Čini mi se da smo danas sve dalje od istine, i da sve manje dokaza imamo - rekla je Milena Ivanović tokom svog gostovanja.

Tokom emisije Milena je naglasila da će vreme pokazati ko je bio u pravu i da treba misliti na jedinstvo srpskog naroda na KiM. 

- Za mene pričaju svašta, i da sam se prodala, i da sam sve izdala. Ja neću biti politička podkusurina koju će iskorišćavati. Treba se misliti na jedinstvo i opstanak naroda na Kosovu. Vreme će pokazati ko je bio u pravu - rekla je Oliverova udovica.

Ivanović: Vreme će pokazati ko je bio u pravu

- Ponašam se u skladu sa svojim moralnim kodeksima, bez obzira na to što me ljudi osuđuju - kaže Milena.

Olivera su mučili u zatvoru

Na pitanje kako je njenom suprugu bilo u zatvoru, Milena je odgovorila da su maltretiranjem albanci hteli da sprovedu svoj plan.

- Oni su Olivera maltretirali u zatvoru, kako bi izdejstvovali svoj plan. Očigledno je nekome to odgovaralo. Meni je žao što je Oliver prošao kroz taj pakao - kazala je Milena Ivanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading