Zamenica predsednika Skupštine GO i odbornica Skupštine Niška Banja Suzana Stamenković postala član Srpske desnice

Autor:

Vesti

05.09.2019

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik predsednika Skupštine Gradske opštine Niška Banja i odbornik u Skupštini GO Niška Banja, Suzana Stamenković, potpisujući pristupnicu zvanično je postala član Srpske Desnice, i time značajno ojačala ovu političku opciju.

Foto: Srpskadesnica.rs
Miša Vacić sa Suzanom Stamenković

- Izuzetno sam ponosan što je jedna uspešna žena, pre svega majka, dala svoje poverenje Srpskoj Desnici. To je veoma važno, ne samo za Srpsku Desnicu, nego i za Niš uopšteno jer mi želimo da delujemo i radimo za dobrobit Nišlija, a sa Suzanom Stamenković uveren sam da ćemo to postići. Jer kako naš slogan kaže – Hoćemo, možemo. Moramo. Za našu Srbiju - rekao je Miša Vacić, predsednik Srpske Desnice.

- Mi intezivno radimo na stvaranju infrastrukture. O tome govori i činjenica da smo formirali preko 23 odbora širom Srbije. U beogradskoj opštini Vračar imamo odbornika prof dr Radomira Kovačevića, deo smo lokalne vlasti u Vranju sa četri odbornika, nedavno sam potpisao memorandum o saradnji kojim je ugovoreno je da odbornik koalicije "Mladi za budućnost Požarevca", Davorka Mitrović u Skupštini grada Požarevca zastupa Srpsku Desnicu, u Medveđi smo spremni da pokažemo svoju snagu na izborima 8. septembra. Spremni smo da radom i zalaganjem dobijemo podršku naroda, jer je to isključivo legitimna politička borba. Mi želimo da učestvujemo u vlasti, i imamo politički nekompromitovane ljude koji će se boriti za interese svojih sugrađana.

- Kao žena, majka i Srpkinja uvek ističem potrebu za postojanjem tradicionalne porodice. Srpska Desnica se zalaže se za očuvanje Srpske tradicije i slavne istorije od zaborava. Svi smo mi ništa bez sećanja na junaštvo i podsticanja viteškog duha kod mladih ljudi. Jednom rečju Srpska Desnica je tu da brani i čuva sve ono što predstavlja Srbin i Srbija - istakla je Suzana Stamenković 

- Ako sagledamo sve ono što političke partije u Nišu pružaju kao svoj politički program, uočava se nedostatak ideje o pravoj tradicionalnoj Srbiji. Ono što želimo da postigemo formiranjem opštinskih i gradskog odbora Srpske desnice u Nišu jeste da ponudimo biračima novu političku opciju, novu nadu, novi način života.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
LUDI JOVA

13.10.2019 20:40

Preletacica, preletacica nepostoji vise stranka ciji clan nije bila, Ne ume dve recenice da sastavi ali zato trazi sto vise da izvuce niko je ne ceni i nema ni jednu osobu koju moze da animira u neku partiju da ih dovede, samo mase imenima svojih kolega s posla, koji se spremaju da je tuze zbog zloupotrebe