Vučević obišao odbore u Mačvanskom okrugu: Dati šansu novim ljudima

Autor: Tanjug

Vesti

03.09.2019

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik SNS-a i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević istakao je tokom obilaska tri opštinska odbora vladajuće stranke u Mačvanskom okrugu da je ključna poruka svima da se pripreme za aktivnosti koje predstoje, bez obzira na to da li će deo opozicije imati hrabrosti da izađe na izbore.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Miloš Vučević

On je rekao da će se tokom posete Koceljevi, Vladimircima i Bogatiću razgovarati o ključnim porukama sa sednice Glavnog odbora održane u nedelju.

Vučević dodaje da SNS mora maksimalno da opravda očekivanja i u smislu predstavljanja rezultata, ali da je iznad svega tu priprema projekata i programa za naredni period, prenosi TV Pink.

- Pričaćemo o pripremama za naredne stranačke aktivnosti, od protokolarnih i svečanih jer se bliži obelažavanje 11 godina stranke, do radnih i suštinskih, odnosno priprema za predstojeće parlamentarne i lokalne izbore - kaže Vučević i dodaje da stranku čeka i kongres, odnosno unutarstranački izbori.

 

 

Kako kaže, svi opštinski odbori imaće zadatak da do 10. oktobra dostave predloge programa za njihove opštine za naredne četiri godine i isto tako da dostave kriterijume prema kojima će praviti lokalne liste.

- Ovde ne mislim na dostavu lista, već na metodologiju i kriterijum kojim će se opštinski odbori voditi pred pravljenje odborničkih i lokalnih lista - napominje Vučević.

Prema njegovim rečima, cilj je da se uvede što više novih ljudi u svim opštinskim odborima jer je to neophodno za vitalnost stranke.

- Dati šansu novim ljudima, da ne ostane sve zatvoren krug, jeste glavni razlog zašto sam danas tu sa ljudima iz Izvršnog odbora i Predsedništva - zaključio je Vučević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading