SRBIJA DO PEKINGA: U petak otvaranje nove linije beogradskog aerodroma!

Autor: Tanjug

Vesti

14.09.2017

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi avion na liniji između Pekinga i Beograda biće sutra svečano dočekan na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", u prisustvu premijerke Ane Brnabić.

RepublikaFoto: Tanjug
Ana Brnabić na otvaranju nove rute na beogradskom aerodromu

Avionom će u Srbiju doputovati više od 20 privrednika iz Kine i predstavnika poslovnih asocijacija.

Premijerka Srbije će dočekati, u 9 sati, novu komercijalnu interkontinentalnu liniju, u društvu ambasadora Kine u Srbiji Li Mančanga, kao i predstavnika avio-kompanije Hajnan erlajnz.

Istog dana je planiran i povratni let za Peking.

Let na toj liniji će se obavljati dva puta nedeljeno, ponedeljkom i petkom.

Nova avio linija će se u početku obavljati preko Praga i ruta leta je, prema rečima gradonačelnika Beograda Siniše Malog, Beograd - Prag - Peking, ali putnici neće morati da izlaze iz aviona.

Putnici će se na tom letu prevoziti i avionom erbas A330-300, koji ima 260 sedišta u ekonomskoj i 32 sedišta u biznis klasi.

Kako prenose mediji, Hajnan erlajnz je krajem jula počeo da prodaje aviokarte za let na toj liniji, a najniža cena povratne karte oko 550 evra. Let bi na liniji Beograd - Prag - Peking trebalo da traje oko 12 sati i 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading