VUČIĆ O NAPADIMA NA NJEGOVOG BRATA: Andrej nema vizu za Britaniju 6 godina

Autor: Republika

Vesti

01.09.2019

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je na TV Pink da njegov brat Andrej Vučić nema ni vizu za Veliku Britaniju punih 6 godina. Komentarišući najnoviji napad na njegovog brata od strane lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića, Vučić je objasnio kako je izgledao njegov razgovor sa Andrejem.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksanadar i Andrej Vučić

- Pitao sam ga: "Pa, čoveče, jesi li ti bio u Londonu", rekao je: "Ma, nisam nikad, ja mrzim taj grad". Dodao je da nema vizu za Britaniju šest godina, kao i da je jednom bio na utakmici Mančeste Junajted-Mančester Siti - rekao je predsednik.

Podsetimo, Sergej Trifunović nedavno je na Tviteru napisao:

- Friend of a friend(small world!) bankar u Londonu,dodje izvesna osoba iz Srbije da otvori račun i stavi 200 miliona funti. Stvar propade citiram:”Cause he is a PEP. Politically Exposed Person.”Person is Andrej Vučić, za koga očekujem da mi sutra u alokuririnformeru ”začepi usta" - stajalo je u tvitu.

 

Komentarišući navode da ima kuću na Bežanijskoj kosi, Vučić kaže da pet šest godina nije bio tamo.

On kaže da tako o njemu govore oni koji na taj način pokušavaju da ubede građane u svoje laži, misleći da će im građani, kada čuju deset puta laž, pomisle da je to istina.

Kaže da mu nije teško da odgovori na sve laži, ali da niko nije odgovorio na 619 miliona evra.

- Niko nije rekao da je to laž - rekao je Vučić.

Vučić o slučaju Pavlović: Rešićemo deo problema

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je Maju Pavlović primio, jer je verovao da nešto može da se reši, a na negativne reakcije nekih prema njoj posle sastanka kaže da se radi o ljudima koji uvek "preko tuđe grbače" hoće da dođu do svoje koristi.

- Njoj je smetalo što joj se činilo da ima drugačijeg odnosa organa vlasti prema kanalu koji vodi. Ima tu više problema, nešto može da se reši, nešto ne. Nemam dilemu da je za neke od tih stvari u pravu i to ćemo da ispravimo - rekao je Vučić.

Podsetio je na, kako kaže, lakrdiju, na slučaj nestanka novinara Stefana Cvetkovića, a da su se i sada neki nadali da će se Maji Pavlović, koja je štrajkovala glađu, nešto desiti pa da on bude kriv.

- Ali im je posle ona bila kriva, jer je trebalo da rešava njihove probleme - dodao je Vučić.

Na primedbe da je "opet rešavao nešto što nije u njegovoj nadležnosti", on kaže:

- A pre toga su govorili da štrajkuje 15 dana, a nije je primio . Hoćete li da je primim ili ne, da rešimo problem, šta hoćete u Srbiji ? - upitao je.

On je dodao da misli da štrajk glađu nije način i da neće sa svakim da priča ili da ga prima, ali da nju jeste, jer je verovao da ima istine u onome što govori i da nešto od toga može da se reši.

- Ali, za neke ljude to je način političkog ponašanja. To je njihova politička muka, da preko tuđe grbače hoće da dođu do svoje koristi - zaključio je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading