Otkrivamo: Pavković tvrdi da je Perišić sabotirao vojsku kako se ne bi otkrilo da sarađuje sa Amerikancima

Autor:

Vesti

27.08.2019

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momčilo Perišić mora da odgovori kako je do detalja znao plan NATO agresije i da li je te informacije dobio na sastanku koji je imao na jednom nosaču aviona, zahteva Nebojša Pavković, bivši načelnik Generalštaba.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ/ST/N. MANDIĆ
Nebojša Pavković i Momčilo Perišić

U pismu koje je uputio Srpskom telegrafu Pavković tvrdi da je general Perišić sabotirao odbranu srpske vojske na Kosovu kako se ne bi saznalo da sarađuje sa Amerikancima.

Zbog tenka zvezdini navijači doživljavaju pravu hajku od ljudi kojima ne smetaju topovi Arsenala.

Uhapšena žena monstrum koja je tek rođenu bebu bacila u kontejner. Pročitajte u Srpskom telegrafu sve o ovom slučaju koji potresao Srbiju.

Aca Lukas na ratnoj nozi sa svima. Sada je udario i na svoju bivšu ženu tvrdeći da ona učestvuje u zaveri protv njega zajedno sa Brenom.

Našim cenjenim čitaocima sutra poklanjamo ikonu Uspenje Presvete Bogorodice u Zlatotisku. Sutra je veliki praznik i neka vas Bog čuva.

Sve ove informacije kao i još puno zanimljivih priča možete pročitati u štampanom izdanju Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.rs

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa za 28. 8. 2019.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading