U Prištini neverica i pretnje nakon povlačenja priznanja Kosova od strane Togoa

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

26.08.2019

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savetnik odlazećeg kosovskog ministra spoljnih poslova, Jetljir Ziberaj, odbio je da komentariše izjavu šefa srpske diplomatije Ivice Dačića da je Togo, petnaesta zemlja koja je povukla priznanje nezavisnosti tzv. Kosova, ustvrdivši da je reč o "lažnoj propagandi" i "falsifikovanom dokumentu", prenela je prištinska Koha.

RepublikaFoto: pixabay.com
Togo je 15. država koja je povukla priznanje Kosova

- Naš je stav jasan da nećemo komentarisati lažnu propagandu i falsifikovane dokumente Ivice Dačića. Jedino čime ćemo se baviti je Ivica Dačić i ratnim zločinima koje je počinila SPS i njegov gospodar Milošević na Kosovu...- rekao je Ziberaj i zapretio da će se, kako je rekao, "oni suočiti sa silom držve Kosovo".

Ministar Dačić potvrdio je sinoć, gostujući na televiziji Pink da je Togo 15. zemlja koja je povukla priznanje kosovske nezavisnosti.

Dačić je u emisiji pokazao notu kojom je Togo zvanično obavestio Beograd još 28. juna da je povukao priznanje tzv. Kosova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading