Stefanović nema dilemu: SAVAMALA ĆE BITI REŠENA!

Autor: Tanjug

Vesti

13.09.2017

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih polsova Nebojša Stefanović izjavio je da će slučaj Savamala biti rešen i da tu nema dileme.

RepublikaFoto: Tanjug
Svi izveštaji biće dostavljeni, kaže Stefanović

Stefanović je to rekao na sednici skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove i rekao da će MUP dostaviti Tužilaštvu odgovore na dva nova zahteva za prikupljanje obaveštenja u vezi sa tim slučajem Tužilaštvo je u avgustu uputilo zahtev MUP-u da prikupi dodatna obaveštenja radi utvrđivanja identiteta osoba koji su u aprilu 2016. godine porušile objekte u Hercegovačkoj ulici.

Stefanović je podvukao da će svi izveštaji biti dostavljeni, da je istraga u toku navodeći da je Sektor unutrašnje kontrole započeo prikupljanje određenih informacija i dostavio Tužilaštvu izveštaj o propustima u radu.

- Ne možemo više od toga da vam kažemo zato što je istraga u toku - rekao je ministar i dodao da će i Tužilaštvo, kada bude dobilo sve izveštaje i kada bude procenjivalo i utvđivalo odgovornost pojedinca definisati koje, da li je i kakav propust napravio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading