Šešelj bije iz svih oružja: Velja je politikantska kur*a neopevana!

Autor: Tanjug

Vesti

22.08.2019

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Nove Srbije Velimir Ilić osuo je paljbu po šefu radikala Vojislavu Šešelju, tvrdeći da sve radi za pare i da SRS treba hitno zabraniti. Šešelj mu je žestoko uzvratio tvrdeći da zapravo on ima tarifu i da je ona svima poznata.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Vojislav Šešelj

- Ovde mora da se sprovede lustracija. Tim ljudima, koji nas godinama sistemski uništavaju, treba zabraniti da se bave politikom. Pojedine stranke, poput Šešeljeve, moraju da se zabrane. Vojislav Šešelj sve radi za pare. Tomislav Nikolić mi je nekom prilikom lepo rekao da Šešelj ima tarifu. Dok mu nije dao npvac, Vučić mu je bio najgori. Čim su se dogovorili da svakog prvog stiže apanaža, Vučić je postao najbolji - kazao je Ilić u jednom intervjuu.

Predsednik SRS-a se na ove reči najpre nasmejao, a onda naveo da je teško s Ilićem diskutovati "jer nikada nije trezan".

 

 

- Velja ima svoju tarifu, pošto je to politikantska ku*va neopevana. Da bi se sa njim moglo raspravljati na bilo koju temu, treba sačekati da se otrezni, mada deluje kao i da je rođen pijan i da mu nema spasa - kazao je Šešelj na početku.

Ilićeva želja da zabranjuje stranke, kaže naš sagovornik, pokazuju da je pravi dosmanlija.

- Odmah mi je pred očima kako nosi one svežnjeve dolara u onoj svojoj futrovanoj jakni iz Budimpešte. I on takav nekom da kaže da je plaćenik? Ma je*o mu pas mater! - naveo je na kraju Šešelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading