(VIDEO) Detalji krvavog obračuna u Pazaru! Kobna svađa prerasla u zločin: Upucao gazdu gradilišta jer nije isplatio dnevnice

Autor: K. J.

Vesti

22.08.2019

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pucnjavi ispred ugostiteljskog objekta "Dar" u Novom Pazaru u Ulici Save Kovačevića ubijen je Bejto Krlić (51) iz ovog grada. Njega je u sredu veče oko 23 sata na terasi restorana nakon kraće svađe i fizičkog obračuna upucao Bajazit Bećirović (25), koji je odmah pobegao sa lica mesta, ali je ubrzo uhapšen.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Novi Pazar
Ovde se desila puvnjava

Ekipa Hitne pomoći brzo je stigla na mesto obračuna, ali je Krlić već podlegao ranama.

Očevici, koji su boravili u ovom ugostiteljskom objektu, koji se nalazi na magistralnom putu Novi Pazar - Tutin, kazali su za Srpski telegraf da su Krlić i Bećirović sedeli za istim stolom, da su razgovarali i da se moglo primetiti da se svađaju.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Novi Pazar

- U jednom momentu Krlić je udario pesnicom Bećirovića, nakon čega je mladić izvadio pištolj i sa jednim hicem pogodio Krlića u grudi. Tada je pobegao - ispričali su očevici.

Oni su naveli da je najverovatniji motiv obračuna novac, odnosno dugovanja koja je sada već pokojni Krlić imao prema Bećiroviću. Jedna od priča koju su nezvanično ispričali za Srpski telegraf je ta da je Bećirović radio kod Krlića na građevini u Nemačkoj, kao i da mu je Krlić ostao dužan pozamašnu svotu novca. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading