Samo u Srpskom telegrafu: Legijino pismo iz zatvora, sve o Arkanu, generalima i padu Krajine

Autor:

Vesti

21.08.2019

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milorad Ulemek udario je iz sve snage po bivšem načelniku Generalštaba Momčilu Perišiću, koji je Legiju i "crvene beretke" optužio da su eliminisali Slobodana Miloševića, Zorana Đinđića i njega. Pored toga, bivši komandant JSO obrušio se na generala i zbog njegove tvrdnje da je Željko Ražnatović nametnuo DB i MUP Srbije, te da Arkan nije bio patriota i heroj, već eksploatator ratnog plena

Milorad Ulemek Legija

Pismo čiji će sadržaj šokirati sve. Legija se oglasio iz zatvora i napao generala Momčila Perišića, koji je 2002. godine uhapšen zbog optužbe za špijunažu. U pismu Legija detaljno obrazlaže ko je izdao Krajinu i šta je sve Arkan radio.

Ivica Dačić za naš list detaljno analizira spoljnu politiku, navodeći da su uz Srbiju Tramp, Bolton, Pens i Pompeo.

Na najvećem festivalu piva, Bir festu, desio se nesvakidašnji slučaj. Trojka orgijala pa privedena zbog remećanja javnog reda.

Sprema se rat na estradi. Dragana Mitar preotela dečka Sandri Afriki. 

Eksluzivno svi detalji optužnice najpoznatijeg makroa. Saznajte sve o tome kako je Mihajlo podvodio devojke i kako ih je mučio.

Pošto nam je stalo do naših čitaoca, sutra uz štampano izdanje Srpskog telegrafa poklanjamo dodatak "Ruski lekar".

Sve ovo kao i još puno korisnih informacija možete pročitati u štampanom izdanju Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.rs

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa za 22. 8. 2019.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading