Smeta mu istina! Ćosić napao medije, pristalice opozicije uputile užasavajuće pretnje na račun Vučićeve dece

Autor:

Vesti

19.08.2019

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da istina boli pokazao je Jugoslav Ćosić koji je napao medije, među kojima je i Srpski telegraf, samo zato što su izveštavali o lažnim vestima na njegovoj televiziji N1.

RepublikaFoto: Twiter.com/screenshot
Tviter na kome Ćosić optužuje srpske medije

- Nije N1 CIA TV, naprotiv. Tabloidi poput Informera, Srpskog Telegrafa I Alo su istinski medijski kriminalci u ratu protiv činjenica, istine I Srbije. To su pravi distributeri spinova i lažnih vesti, pravi i najveći antisrpski mediji - napisao je Ćosić na Tviteru, onda je krenula lavina komentara pristalica opozicije na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uključujući i jezive pretnje na račun Vučićeve dece koje nisu ni malo naivne.

 

Foto: Twiter.com/screenshot
Jezive pretnje upućene Vučićevoj deci

Podsetimo, prašina oko televizije N1 podigla se danas kada je na istoj osvanula lažna vest da je "opozicija napustila razgovore" sa predstavnicima vlasti, iako su Nebojša Zelenović  i Zoran Lutovac, sedeli na sastanku, što je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i dokazao fotografijom lidera opozicije, koji su sedeli preko puta njega na sastanku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
LALA

19.08.2019 22:27

Sacuvaj Boze i sakloni , ovako za decu govoriti , zalim ih