Zorana o otvaranju auto-puta "Miloš Veliki": Vratili smo veru, sreću i ponos Srbiji

Autor: Tanjug

Vesti

18.08.2019

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, istakla je danas, povodom otvaranja auto-puta "Miloš Veliki", da projekti poput ovog vraćaju u Srbiju optimizam i veru da smo sposobni za velike stvari.

RepublikaFoto: Tanjug/M. MIRČETIĆ
Zorana Mihajlović

- Nema veće radosti ni za mene, ni za tim Ministarstva, za srpske i kineske kompanije i radnike, koji su imali veru da ćemo sve ovo uraditi najbolje što možemo, od toga da vidimo sreću na licima naših građana kada vide auto-put ''Miloš Veliki''. I smatram da su upravo to, vera u sebe, sreća i ponos, ono što nam danas najviše treba - rekla je Mihajlovićeva povodom otvaranja novog auto-puta.

- Izgradnja ovog auto-puta pokazala je da umemo da radimo i gradimo, a ne samo da kukamo, da uzmemo svoju sudbinu u svoje ruke, a ne da čekamo da neko drugi uradi nešto za nas i umesto nas. Vera u sebe, sreća i ponos - to je recept za optimizam koji nam je toliko potreban i srećna sam što upravo to vidim kod naših građana - kaže Mihajlovićeva.

- Danas slavimo, a mi već sutra idemo na nova gradilišta, idemo da gradimo nove puteve, nove pruge, nove stanove za naše građane i za našu Srbiju - naglašava u saopštenju potpredsednica Vlade, koja je zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i drugim visokim zvanicama, prisustvovala otvaranju auto-puta "Miloš Veliki", od Obrenovca do Ljiga.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading