Mirković o obmanama SZS u Skupštini Beograda: Samo je za Nikolu Jovanovića 18 odbornika više od 60

Autor: Tanjug

Vesti

17.08.2019

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković izjavio je danas da SzS obmanjuje javnost tvrdnjama da imaju najveću odborničku grupu u gradskoj skupštini navodeći da je samo za SzS 18 odbornika više od 60 koliko ima SNS.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

- U želji da sebi daju na važnosti i težini, kao i da gnusnim lagarijama izmene volju građana, Nikola Jovanović danima sebe predstavlja kao šefa najveće odborničke grupe u Skupštini grada Beograda - naveo je Mirković u pisanoj izjavi za Tanjug.

On dodaje da ako je pod najvećim smatrao najbrojniju odborničku grupu, SzS čini svega 18 odbornika, dok zaista i po poverenju građana Beograda i po brojnosti najbrojnija je odbornička grupa SNS-a koju čini čak 60 odbornika.

- Ova gnusna laž je slika i prilika SzS i dokaz da samo kod njih 18 može biti veće od 60 i to kada njima odgovara - napominje Mirković i dodaje da su po nekim drugim kriterijumima sigurno najveći. 

- Recimo najveći su neradnici jer za sedam meseci u ovoj godini nisu se pojavili ni na jednoj sednici, ali su uredno uzeli 1.260.000 dinara na ime naknada. Takođe, najveći su lažovi, što i ovaj primer dokazuje, jer ama baš niti jednu jedinu istinu nisu izgovorili za više od godinu dana. Najveće su i siledžije što su dokazali više puta i Veselinović koji bi da silovanjem dovede u red Anu Brnabić, i Pavlović koji bi ženi da zalepi šamarčinu jer ga se nije uplašila, a i Đilas, Jovanović i Borko Stefanović koji su se nedeljama tukli sa ogradama i saobraćajnim znacima na Trgu - istakao je Mirković.

On dodaje i da su najveći bogataši, jer samo jedan njihov odbornik Dragan Đilas ima minimum 100 puta više novca od svih ostalih odbornika zajedno, što, kkao kaže, dokazuje i činjenica da samo u prijavljenim nekretninama ima 25 miliona evra. 

- Dakle u nekim drugim kriterijumima su očigledno najveći, ali u onim najbitnijim, poverenju građana, daleko su iza Srpske napredne stranke - ukazuje Mirković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading