ŠEŠELJ: Zorana je američki špijun, Rasim radi za MI6!

Autor: kurir.rs, Republika

Vesti

15.08.2019

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Strane obaveštajne službe imaju svoje špijune i među ministrima u Vladi Srbije, a najkorisniji saradnici su im Zorana Mihajlović i Rasim Ljajić", tvrdi lider radikala Vojislav Šešelj.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Vojislav Šešelj

On za Kurir kaže da ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović radi za američku CIA, dok Ljajić, koji u Vladi vodi resor trgovine, turizma i telekomunikacija, služi britanskoj agenciji MI6.

- Zorana je američki špijun, a Ljajić je engleski. To vam je sto posto. Možda ih među ministrima ima još, ali za ove sam siguran. Ljajić je dugogodišnji saradnik britanske obaveštajne službe. Na vezi je sa Lusi Mejzels, šefom političkog odeljenja britanske ambasade u Beogradu. Čak je s njom dogovarao moju likvidaciju, a ona se obradovala i kazala: "Uf, to bi bio najlepši način da okončam svoj boravak u Beogradu", pošto joj je mandat bio na isteku - ispričao je Šešelj za Kurir.

 

 

Prema njegovim tvrdnjama, Zorana Mihajlović je osvedočeni zaštitnik američkih interesa i sve što radi na visokoj državnoj funkciji, radi da zadovolji Vašington.

- Samo zamislite kolika je to opasnost kad vam dva potpredsednika Vlade rade za strane službe. Ako se nešto desi Vučiću, eto ti njih da odmah preuzmu vlast, priznaju ih strane ambasade i gotova stvar - upozorio je lider SRS.

Zorana: A majica sa likom Trampa?! Ljajić: Budalaštine

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Ministarka Mihajlović podseća da je Šešelj nosio majicu sa Trampovim likom, a sad prebrojava američke špijune.

- Ne bih se mnogo obazirala na izjave čoveka čija je politička zaostavština, između ostalog, pozivanje ljudi u rat, mahanje pištoljem studentima i svakodnevno vređanje žena. To su dela koja će iza njega ostati, kao što će iza mene ostati stotine kilometara izgrađenih auto-puteva i obnovljenih pruga. Ako znamo ko je Šešelj i šta smo od njega dosad čuli i videli, onda nije iznenađenje da baš on, koji je s ponosom nosio majicu sa likom aktuelnog američkog predsednika Donalda Trampa, danas prebrojava "američke špijune" u Srbiji. A o tome koliko mu građani veruju, najbolje govore rezultati njegove stranke na izborima - naglasila je ona.

U sličnom tonu odgovorio je i Ljajić:

- Šta pametan čovek da kaže na ovakve budalaštine? Šešeljevim glupostima više neću da se bavim.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

16.08.2019 07:56

Ovaj se večito ponaša kao mali Kalimero.Daj čoveče konkretne dokaze,iznesi to u javnost na nakom brifingu pa da vidimo i čujemo istinu,ako postoji,Srbije radi jer pritiskaju sa svih strana.