(VIDEO) Građevinska mafija snimljena kako beži sa divlje deponije na Čukaričkoj padini!

Autor: Republika

Vesti

13.08.2019

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je zamenik gradonačelnika grada Beograda Goran Vesić izdao juče nalog da se zatvori deponija na Čukarici, građevinska mafija je počela da uklanja svoja vozila sa prostora sporne deponije.

Naime, posle najave da je izdato naređenje da dođe komunalna milicija, kamioni koji su radili na tom delu počeli su da odlaze sa Čukaričke padine što samo svedoči o tome koliko su radovi koje izvođači radova realizuju u skladu sa zakonom.

U strahu od dolaska komunalne policije, građevinska mafija je počela da se evakuiše sa prostora divlje deponije.

Da potestimo, deponija na Čukaričkoj padini je u posedu Vojkana Krstića o kojem je Srpski Telegraf pisao u više navrata. On je inače vlasnik firme "Elita gradnja", koga investitori i vlasnici građevinskih firmi u Beogradu optužuju da ih ucenjuje, zahtevajući od njih da šut i otpad sa gradilišta voze na njegove divlje deponije, na čemu on zgrće milione. Ako ne urade kako je po volji Krstiću, tvrde oni, vlasnik "Elita gradnje" šalje inspektore da im budu za petama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pedja

15.08.2019 11:58

Svu tu mehanizaciju cete naci na njegovoj divljoj deponiji u Kumodrazu.