Saša Mirković isporučen Srbiji!

Autor: Republika

Vesti

10.08.2019

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika.rs ekskluzivno saznaje, da je samozvani političar i propali estradni menadžer Saša Mirković koji je uhapšen u petak u Budvi u Crnoj Gori na osnovu poternice koju je za njim raspisala srpska policija zbog izdržavanja kazne od godinu dana zatvora zbog sporne nabavke novogodišnjih paketića, isporučen jutros oko 4 sata Srbiji i da je trenutno na putu za Okružni zatvor u kojem će izdržavati kaznu zatvora.

RepublikaFoto: Media centar Beograd
Saša Mirković

Od velikog junaka sa Fejsbuka i Tvitera koji je sa tih društvenih mreža vređao i pretio ljudima, tokom sprovođenja bio je kao mala devojčica i pokušavao je da zamajava crnogorsku policiji tako što je glumio da je u lošem zdravstvenom stanju.

Tom prilikom odveden je na Cetinje kod lekara koji su ga pregledali i utvrdili da mu nije ništa, pa je zatim sprovođenje prema srpskoj granici nastavljeno uz pratnju crnogorske policije.

Podsetimo, nekadašnji predsednik Skupštine opštine Zaječar i bivši poslanik Saša Mirković pravosnažno je osuđen u maju na godinu dana zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja kojom je gradski budžet, prilikom kupovine dečjih novogodišnjih paketića, oštećen za oko 14 miliona dinara. Istom presudom, na uslovnu kaznu od osam meseci, sa rokom provere od tri godine, osuđena i njegova tadašnja saradnica Milena Trajković. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading