Kosovska policija upala u kuću srpskog političara

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

06.08.2019

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalna kosovska policija od jutros u selu Korminjane pretresa kuću odbornika u Skupštini opštine Ranilug Ivana Ristića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kosovska policija

Vest o pretresu potvrdio je i potpredsednik opštine Ranilug Davor Petković. Policija je intervenisala na osnovu sudskog naloga, a o toj akciji nije obaveštena lokalna, ni regionalna policija.

Po njegovim rečima, jutros oko osam časova pojavila se grupa kosovskih specijalnih policajaca naoružana dugim cevima koja je na njegovom imanju tražila divlje svinje. Ristić, koji je član lokalnog lovačkog udruženja, odveo ih je u gater udaljen 200 metara od njegove kuće gde se svinje nalaze.

Na njegovo pitanje policiji, zašto su, posle obilaska gatera pretresali i njegovu porodičnu kuću, Ristić kaže da nije dobio nikakav odgovor, ali da misli da su tražili oružje koje on, kako tvrdi, i ne poseduje. 

Policija je nakon pretresa napustila Korminjane, ali je i najavila da će se nakon dva časa vratiti i preduzeti dalje mere koje Ristiću nisu predočene.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

06.08.2019 15:12

Nažalost može im se.Nema više ozne,udbe,kos itd.