MLADIĆEV SIN: Tadić poslao pravnike u Hag da pišu optužnicu protiv Ratka

Autor: M.R.I.

Vesti

10.09.2017

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik Boris Tadić poslao je 40 pravnika iz Srbije da rade za tužilaštvo u slučaju protiv generala Ratka Mladića i pišu optužnicu protiv njega!

Darko Mladić

Nakon javnog upozorenja da je njegovom ocu ugroženo zdravlje u Haškom tribunalu, Darko Mladić za Srpski telegraf osvrnuo se i na sramno ponašanje tadašnjeg režima, koji je, tvrdi, radio u korist tužilaštva.

- Boris Tadić je mog oca u Hag ispratio rečima da je zločinac i poslao 40 pravnika da rade protiv njega u Sheveningenu, to je bio tajni projekat za koji smo saznali. Bivši režim je radio sve na štetu srpskih interesa - kaže Mladić, čiji je otac optužen za genocid u Srebrenici i progon muslimana i Hrvata širom BiH.

Prema njegovim rečima, optuženi general je Tadićev potez posmatrao kao čin izdaje, ali, nažalost, nije mogao ništa da uradi po tom pitanju "jer je bio uhapšen i prebačen u Hag kao džak".

40 PRAVNIKA IZ SRBIJE POMAGALO U SASTAVLJANJU TUŽBE 

- Tadić i njegovi saradnici su radili za interes tužioca. Ipak, punih šest godina nakon početka sramnog suđenja tužilac nije mogao da dokaže ništa, a njegova prednost protiv Ratka Mladića pravno je pala u vodu. Sad mogu samo na silu da ga osude ili, nedajbože, da prođe kao Milošević, da ga likvidiraju pre nego što se izrekne presuda - zaključuje Mladić.

Bivši predsednik Srbije Boris Tadić u nedelju nije odgovarao na pozive i poruke Srpskog telegrafa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading