Simić: Srpski narod nije zaboravio svoje stradanje!

Autor: Republika

Vesti

04.08.2019

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obeležavanjem godišnjice stradanja srpskog naroda u vojno-policijskoj akciji "Oluja" srpski narod šalje jasnu poruku da nije zaboravio svoje stradanje, a naša država da ovakve aktivnosti nikada više neće dozvoliti, što je od posebnog značaja za nas, Srbe na Kosovu i Metohiji, rekao je u Krušedolu, na obeležavanju godišnjice "Oluje" potpredsednik Srpske liste Igor Simić.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Igor Simić

On je kazao da su Srbi predugo u tišini oplakivali svoje mrtve i da su svoju slobodu delili sa onima koji za nju nikada nisu stradali. 

- Danas pijetetom prema stradalima šaljemo poruku da želimo bolju budućnost ali da nismo spremni zaboravimo svoje patnje, već da ćemo svakoga dana podsećati da niko nije odgovarao za zločine počinjene nad našim narodom. Podsećamo i naš narod ali i one koji bi da nasiljem rešavaju politička pitanja, da je naša država Srbija vođena predsednikom Aleksandrom Vučićem su garant da se nove Oluje i pogromi neće dozvoliti - rekao je on.

Pored Simića, u delegaciji Srpske liste u Krušedolu, na obeležavanju Dana stradalih i nestalih u akciji "Oluja", bio je i član predsedništva ove stranke Ivan Todosijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading