DF kritikuje vlast CG zbog odlaska u Knin, građani ogorčeni

Autor: Tanjug

Vesti

04.08.2019

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednici Nove srpske demokratije i Demokratske narodne partije i članovi predsedništva Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević prisustvovaće ispred manastira Krušedol Danu sećanja na stradale i prognane Srbe u "Oluji", poručuju iz DF u saopštenju u kojem kritkuju vlast zbog odlaska u Knin.

RepublikaFoto: youtube/Republika
Milan Knežević i Andrija Mandić

"Tako će oni koji predstavljaju tradicionalnu Crnu Goru i koji se bore za vrednosti naših predaka biti sa svojim narodom na Danu sećanja na srpske žrtve, dok će naslednici Sekule Drljevića i politike crnogorskih ustaša biti na obeležavanju Oluje", navodi se u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

DF podseća da su pre 24 godine, u zločinačkoj akciji Oluja hrvatski ekstremisti pobili hiljade Srba, a da je proterano više od 250000. 


DF kritikuje vlast u Crnoj Gori koja, kako kažu, ponovo šalje svog predstavnika u Knin "da učestvuje u ustaškom piru i proslavlja najveće etničko čišćenje u Evropi nakon Drugog svetskog rata". 

"Time su pljunuli i na svaku žrtvu iz Crne Gore koja je nastradala od strane hrvatske vojske i paravojske, na mučenike iz Lore koji su ubijani na najmonstruozniji način", navodi DF i poručuje da taj koji bude prisustvovao obeležavanju Oluje ne predstavlja Crnu Goru, već samo "marionetski, izdajnički režim i Mila Ðukanovića". 

Jasno je da je i većina građana Crne Gore ogorčena zbog namere vlasti da slavi zločine nad srpskim narodom, zaključuje DF.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading