(VIDEO) Boris Vuković: Haradinaj definitivno ima drugačiji tretman u Hagu od Srba koji su tamo isporučeni

Autor: TV Pink

Vesti

03.08.2019

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boris Vuković, odgovorni urednik Srpskog telegrafa u jutarnjem programu "TV Pink" rekao je da Haradinaj, koji se ćutanjem branio u Hagu, definitivno ima drugačiji tretman u poređenju sa Srbima koji su bili isporučeni na isto mesto.

Foto: youtube.com/Novo jutro
Boris Vuković

- Pitanje je političkog trenutka hoće li Haradinaj biti procesuiran. Čim se dopušta da se on brani ćutanjem, čini se da to nije poprimilo ozbiljnost. Naši Srbi kada su otišli u Hag, oni su tamo ostali. Njih su isporučivali Hagu – naglasio je Vuković.

On takođe podseća da su gotovo svi svedoci u slučaju Ramuša Haradinaja pobijeni, kao i da su uništavani dokazi.

- Imamo svedoke koji bukvalno tvrde da su po severu Albanije viđali Ramuša i Dauta Haradinaja u trenucima kada se sve to dešavalo. Pitanje je i ko je pomagao Ramušu u svemu tome – dodaje Vuković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

03.08.2019 09:46

Narode,to je veliko vrzino kolo sa mnogo raznih učesnika od mafije do svetskih političara raznih profila,zarad interesa,profita i ko zna čega još.Nema od toga ništa,jer biznis i zaduženja se kod njih poštuju,a postoji damo jedno rešenje,pa protumačite.