Mirković: SzS hoće da baci senku na dobre odluke za Beograd

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

27.07.2019

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković odbacio je danas tvrdnje predstavnika SzS da se uvodi nova stavka na uplatnici Infostana, kao izmišljotine i obmanjivanje javnosti.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

- Isprazne priče i najnovije obmanjivanje javnosti bedan su pokušaj da se baci senka na uvećanje budžeta od čak 5,4 milijarde dinara, novih dve milijarde za naše najmlađe sugrađane, oko milijardu dinara za saobraćajnu infrastrukturu, 100 miliona za kulturu kao i 30 miliona dinara za četvrti pokušaj vantelesne oplodnje - navodi Mirković u saopštenju. On kaže da takve izmišljotine SzS i njihovog šefa odborničke grupe Nikole Jovanovića, neće promeniti činjenicu da je na poslednjoj sednci usvojen i novi Statut grada koji će olakšati život svim građanima Beograda, i koji će im omogućiti da lakše, efikasnije i bliže mestu u kome žive, rešavaju svoje probleme.

- Saziv sednice nije bio “krnji” iz nekog posebnog razloga, već zato što su Ðilas, Jovanović, Borko Stefanović najobičniji neradnici kojima je lakše da daju izjavu, napišu saopštenje, i da nakon pola sata iz prestoničkih kafića na društvenim mrežama glume političare, nego da diskutuju u Skupštini grada - ukazao je Mirković.

On je naveo oni nemajmu nijedan argument i da je najbolji dokaz tome što SzS nije podneo nijedan amandman ni na Statut ni na rebalans budžeta. - Ðilas, Obradović i Jeremić neka nastave sa svojom tastatura politikom, neka nastave sa bolesnom mržnjom i još bolesnijim pretnjama jer to je njihova slika, a mi ćemo predvođeni predsednikom Aleksandrom Vučićem nastaviti da volimo Beograd i Srbiju, i da se za njih borimo iz dana u dan i na svakom mestu - saopštila je SNS.

Odbornička grupa „Savez za Srbiju" u Skupštini Beograda saopštila je ranije danas da je gradski parlament, usvajanjem u četvrtak „Odluke o upravljanju otpadom", Beograđanima dodao još jednu stavka na uplatnici Infostana za, kako tvrde, narednih 30 godina.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading