Ludilu nema kraja! Boško Obradović na Đilasovoj televiziji izneo najbolesniju teoriju: Da li bi Vučić sam da ubije sina i siluje ćerku?!?

Autor: Republika

Vesti

26.07.2019

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde je stala Vesna Pešić, tu je nastavio Boško Obradović. Lider Dveri izneo je najbolesniju moguću teoriju o monstruoznim tvitovima koje je, kako je MUP danas saopštoo, predsedniku Srbije uputikla Aleksandra Janković Aranitović, a o čemu je Republika.rs detaljno pisala.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Boško Obradović

Obradović je, naime, gostujući na Šolakovoj i Đilasovoj televiziji N1 izgovorio takvku gadost kakvu "pas maslom ne bi pojeo".

Šef Dveri, verovali ili ne, kao i Pešićeva pre njega, optužio je Vučića da je sam pokrenuo kampanju u kojoj se na krajnje primitivan i besprizoran način preti Vučićevoj deci.

- Ovde se postavlja pitanje ko zaista stoji iza tvita i da li je u pitanju nova kontra-kampanja predsednika Srbije. Kao što je krenuo sa kontra-mitinzima "Budućnost Srbije" kada su počeli protesti "1 od 5 miliona", tako je i sada krenuo sa ovom kontra-kampanjom "Ja sam ugrožen, meni se preti, mojoj deci se preti" - pošteno se izlupetao na N1 Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading