Milovanović: Opozicija krenula u konačni obračun napadima na Vučićevu porodicu

Autor: Pink, Republika

Vesti

26.07.2019

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa komentarišući napade na predsednika Vučića i njegovu decu, kaže da je stvorena atmosfera svakodnevnog napada na predsednika Vučića i svih oko njega.

RepublikaFoto: printskrin/TV Pink
Gostovanje Saše Milovanovića, direktora Srpskog telegrafa u Jutarnjem programu na TV PInk

- Očigledno je da je napravljena takva atmosfera da se svakodnevno napada Vučić i svi oko njega, jer ova opoziciona ekipa ne ume ništa da radi, i onda su krenuli u tzv. konačni obračun da su rešili da napadaju sve bliske saradnike i što je najgore porodicu predsednika Vučića – ocenio je Milovanović, reagujući na tvit koji je jedan od korisnika te društvene mreže uputio predsedniku.

Tvit sadrži najpogrdnije reči upućene vučićevom sinu Danilu i ćerki Milici. 

Foto: twitter.com/aleksandar vucic

Pre 20 dana mi smo objavili da je pokrenuta operacija ’Omča’ i onda je većina medija videla da je tačno ono o čemu mi pišemo, a ovo, ovo je finale, jedne gnusne kampanje protiv dece Aleksandra Vučića – smatra on.

Već se zna ko stoji iza ovog Tvita, samo se čeka potvrda od društvene mreže, pa će biti priveden. Njega prate ugledni tviteraši, ovog idiota i bolesnika koji pominje ’kljakavu Milicu’ i pominje ’mrtvog Danila’, njega prati Đilasova stranka, prati ga i jedan deo Trifunovićeve stranke kao i dosta uglednih tviteraša. Svi oni prate monstruma koji ovakve stvari može da izgovori – rekao je Milovanović. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ema

26.07.2019 10:54

Ovo je strašno kako opozicija vređa i nebira sredstva za vređanje i pretnje.

Aco

26.07.2019 13:27

Stop Djilasu.

sasa

26.07.2019 22:44

@Aco - To sto opozicija radi je jadno i za svaku osudu

Kosta

27.07.2019 06:12

Vucica napadaju jer su svesni koliko ce se on jos vise ceniti ako resi pitanje Kosova.