POLITIČKI HOROR: Đilasova stranka pratilac idiota koji je bolesno vređao i pretio deci predsednika Srbije!

Autor: Republika

Vesti

25.07.2019

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pristalica opozicije čiji je tviter nalog "@alexandrizam", a čiji Tviter nalog obiluje linkovima i tvitovima kojima se podržava opozicija, izneo je najmonstruoznije uvrede i pretnje smrću deci predsednika Srbije, Milici i Danilu, o čemu je Republika.rs već pisala.

RepublikaFoto: printscreen/N1
Dragan Đilas

Međutim, ono što je još strašnije od tog bolesnog i monstruoznog čina, jeste činjenica da tog maloumnika na Tviteru prate brojni opozicioni simpatizeri, ali i same opozicione stranke.

Pregledom spiska pratilaca lako se da utvrditi da ga prate Gradski Odbor stranke Dragana Đilsa u Novom Sadu, stranka Sergeja Trifunovića PSG, član glavnog odbora DS Ivan Krstić, Zoran Čičak, Smiljan Banjac, Voja Zanetić i drugi.

Da li je moguće da bilo ko na Tviteru može biti pratilac tako bolesne osobe koja između ostalog poručuje "je*em ti Danila mrtvog i nabijem na ku*ac Milicu kljakavu"?!? 

Da li je moguće da Dragan Đilas i njegov gradski odbor iz Novog Sada mogu da prate ovog čoveka?

Đilas, koji se gotovo svaki dan poziva na to da je njegovoj deci teško zbog njegovog političkog angazmana!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading