Siniša Mali: Mržnja opozicije prema Vučiću prelazi u ludilo

Autor: Tanjug

Vesti

25.07.2019

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar finansija Siniša Mali osudio je pretnje upućene deci predsednika Aleksandra Vučića i izrazio uverenje da će nadleži organi istraziti taj slucaj i da će krivci biti privedeni pravdi.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Siniša Mali

- Mržnja koju opozicija oseća prema predsedniku Vučiću prelazi sve granice normalnog i prelazi u svojevrsno ludilo, gde se više ne bira ni rečnik, ni metode, a ni mete. Sada su se ustremili na njegovu porodicu i decu, koju zasipaju monstruoznim pretnjama, što zaslužuje najstrašniju osudu - naveo je Mali u pisanoj izjavi.

On je dodao da je reč o nastavku kampanje koju opozicija već danima vodi u sprezi sa svojim medijima, a koja se, kaže, zasniva na zastrašivanju dece i nedužnih majki.


- Očigledno im je to nova taktika, a s obzirom na to da nemaju nikakav konkretan program i plan za predstojeće izbore. Nadam se da će se urazumiti i prestati sa takvim divljačkim ponašanjem - naveo je Mali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading