Spasić: Pretnje po život deci predsednika Vučića predstavlja napad na državu

Autor: Republika

Vesti

25.07.2019

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost najoštrije je osudio napad na decu predsednika Republike Aleksandra Vučića i pozvao Republičko javno tužilaštvo da jednom za sva vremena identifikuje i procesuira sve one poremećene umove koji na društvenim mrežama priželjkuju smrt bilo čijeg deteta, pa i dece predsednika Vučića.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Mario Spasić

Napad na decu predsednika Republike predstavlja napad na državu i na taj način mora da se tretira. Svačija, pa i deca predsednika Vučića, pa i porodica samog predsednika, zaslužuju najveći stepen zaštite i država ni sekund ne sme da toleriše i ovako nešto dozvoli. Napad na decu nosilaca državne i političke vlasti, pa i svakog čoveka pojedinačno, jeste za gnušanje i za najoštriju društvenu osudu, a pritisak na predsednika jedne države, neka je i Srbija u pitanju, preko dece - ne sme se ni na sekund tolerisati - izjavio je Mario Spasić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading