Mihajlovićeva o optužbama radikala da je umešana u kriminal: Nadležni nek sve provere

Autor: Tanjug

Vesti

23.07.2019

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, nakon što su poslanici SRS izneli optužbe da je "umešana u kriminal", pozvala je danas nadležne organe da provere sve što radi i da obaveste javnost o rezultatima istrage.

RepublikaFoto: Tanjug/M. MIRČETIĆ
Zorana Mihajlović

- Već sam jednom pozvala, i pozivam ponovo i tužilaštvo i druge nadležne organe da provere sve što radim i da javno kažu da li Zorana Mihajlović ima bilo kakve veze sa bilo kakvim kriminalom. Ako nema dokaza, onda ću da podnesem krivičnu prijavu protiv onih koji to tvrde, jer je nedopustivo da se protiv bilo koga iznose takve neistine - rekla je Mihajlovićeva u raspravi sa poslanicima SRS u Narodnoj skupštini.

- Raspravu u skupštini gledaju i moja porodica i moja dete. Nije u redu da protiv bilo koga upotrebljavate vaše čuvene metode koje koristite već 30 godina, da se služite lažima i poluistinama, umesto da podnesete krivične prijave ako imate dokaze za nešto - rekla je Mihajlovićeva, navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading