Ministar Dačić primio u kurtoaznu posetu ambasadora Rusije

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

23.07.2019

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas u kurtoaznu posetu ambasadora Ruske Federacije u Beogradu Aleksandra Bocan Harčenka, povodom njegovog stupanja na dužnost.

RepublikaFoto: Tanjug/O. STEVANOVIĆ
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je ambasadora Ruske Federacije u Beogradu Aleksandra Bocan Harčenka

Dačić je poželeo ambasadoru dobrodošlicu i uspešan diplomatski mandat u Beogradu i izrazio zadovoljstvo što će on, kao vrsni pozavalac našeg regiona, predstavljati Rusku Federaciju u Srbiji.

Razmotrene su teme od posebnog značaja, kao što su ekonomski odnosi, pitanje Kosova i Metohije, saradnja u međunarodnim organizacijama, kao i druge oblasti od zajedničkog interesa.

RepublikaFoto: Tanjug/O. STEVANOVIĆ
Kako se navodi u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova, u srdačnom razgovoru je reafirmisan obostrani interes za svestranim unapređenjem bilateralnih odnosa dve zemlje, koji su inače izuzetno dobri i razvijeni i koji se veoma dinamično razvijaju.
RepublikaFoto: Tanjug/O. STEVANOVIĆ

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading