Hoće zemlju bez Srba: Ministar Vulin o šiptarskoj torturi na Kosovu

Autor: Tanjug

Vesti

21.07.2019

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin, povodom najnovijeg hašenja jednog Srbina na KiM zbog navodnih ratnih zločina, izjavio je da je krajnji cilj da se "počiste" Srbi sa KiM.

RepublikaFoto: Tanjug/MINISTARSTVO ODBRANE
Aleksandar Vulin

- Srbi na KiM moraju da budu jedinstveni i okupljeni oko svoje Srbije. Samo tako ćemo i oni i svi mi izdržati teške i organizovane napade. Albanci hoće zemlju, ali ne i Srbe u njoj. Učiniće sve da Srbima preseku veze s Beogradom, Vladom i predsednikom Aleksandrom Vučićem - rekao je Vulin za sutrašnji Kurir.

Sada će, ističe on, pojačati provokacije i pred međunarodnom zajednicom tražiti podršku za svaki napad na Srbe i na Vučića, pravdajući to predajom Haradinaja sudu.

- Šiptari računaju da će zapadne sile tražiti od Srbije ustupke zato što je Haradinaj otišao u Hag, kao da je odgovornost za ratne zločine stvar politike ili dobre volje zločinaca - kazao je Vulin.


On ocenjuje da će u stanju teritorije bez vlade, sa raspisanim izborima, sav pritisak za postizanje sporazuma biti na predsedniku Srbije, koga će napadati i pokušavati da nateraju na ustupke, bez povlačenja taksi i sprovođenja Briselskog sporazuma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading