Rada Trajković nema srama kada ni Haradinaj za nju nije zločinac

Autor: Republika, Tanjug

Vesti

20.07.2019

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska lista kritikovala je na Tviteru predsednicu Evropskog pokreta Srba sa Kosova i Metohije Radu Trajković, navodeći da ismeva zločine nad Srbima.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV KIM
Rada Trajković

- Srbija pod vođstvom Aleksandra Vučića nastoji da sačuva mir i zaštiti Srbe na Kosovu i Metohiji. Naravno, to Đilasova Rent-a-Rada ne može da shvati jer je po njoj normalno ismevati ''groteskne'' priče o zločinima nad Srbima... Kao što je to činila sa Bernardom Kušnerom o ''žutoj kući'' i vađenju organa otetih Srba", piše na zvaničnom nalogu Srpske liste na ovoj društvenoj mreži.

Uz to je obljavljen tvit Trajkovićeve koja u njemu iznosi tvrdnju da je - vulgarizacija situacije oko Haradinaja, poput širenja grotesknih priča o zločima na TV Pink, kontraproduktivna i opasna po KiM Srbe - i da - umesto da podiže tenzije ekstremnim Albancima praznim pričama, Beograd mora odgovorno, dokumentovano i procesno da podrži rad Specijalnog suda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mihajlo

20.07.2019 17:54

Ovo nije nacionalno pitanje Srbije, za Trajković je ovo obična sprdnja.