Nešto pametno i od Sergeja: Kolumna iz Đilasove kuhinje je čista budalaština

Autor:

Vesti

16.07.2019

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među liderima opozicije do sada je vladala jedna vrsta "tihog" rata. Taj rat je podrazumevao da se ipak vodi računa o rečniku koji će se koristiti u međusobnom obračunu. Nedavno je i ta granica probijena, pa sada sve češće čujemo izraze kao što su "budalaština", "gluposti" ili "lupetanja" ne bi li se politički protivnik iz svojih redova potpuno satro. A sve se to događa zato što je previše lidera na jednom malom političkom prostoru, u brojkama 3,7 %, pa svako misli da je najpodesniji da "povede masu" putem promena.

RepublikaFoto: printscreen/N1
Sergej Trifunović

Tako je i Sergej Trifunovic reagovao na društvenoj mreži Tviter. On je saglasan da kolumna u Danasu koju je naručio Đilas čista budalastina i objašnjava da više nikada ne bi imao obraza da zove ljude na ulicu.

Nakon što je Sloba Georgiev na pomenutoj društvenoj mreži podelio pomenutu kolumnu, najpre je reagovao Predrag Brajović, koji je pomenuti tekst nazavao "budalaštinom".  Na ovu kvalifikaciju brlijantnog dela iz Đilasove kuhinje Sergej Trifunović nije krio oduševljenje, što možete videti na fotografiji ispod.
Foto: twitter.com/HYDROTAN HQIJ ‏
Rasprava koja se vodila na Tviteru
Nakon što se razvila oštra polemika oko toga da li je, ili pak nije, Vučić uzdrman protestima, Sergej je reagovao. Ovoga puta čini se da je imao više rezona u političkom promišljanju, jer komentar koji je ostavio zaista odražava pravo stanje stvari: Lideri opozicije su uništili proteste koji ionako nisu imali neku političku smnagu.
 
 
 
RepublikaFoto: twitter.com/HYDROTAN HQIJ ‏
Komentar Sergeja trifunovića

I zaista, ko još od opozicionih lidera, nakon propasti protesta, a i pokretanja istrage protiv Dragana Đilasa, ima obraza da pozove ljude na ulicu?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading