SRAMOTA! Stefanovski po nalogu Đilasa i ekipe maltretira narod u Jabuci ispred biračkog mesta

Autor:

Vesti

14.07.2019

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posmatrač Nemanja Stefanovski, iz organizacije za "Fer i demokratske izbore" očigledno po nalogu svojih šefova tajkuna Đilasa, Jeremića, Obradovića, Lutovca i ostalih iz Saveza za Srbiju maltretira građane na biračkom mestu 15 u Jabuci koji danas izlaze na izbore za Savet mesne zajednice i sprečava ih u tome.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Nemanja Stefanovski ispred biračkog mesta

Stefanovski zaustavlja glasače na vratima biračkog mesta i fingira "anketu", kojom želi da ih odvrati od glasanja i utiče na njihovo mišljenje.

To dokazuju i njegova pitanja koja direktno proizlaze iz političke propagande SZS , odnosno njegovo propitivanje da li je izborni proces legalan, da li postoji kupovina glasova i na čiji nagovor izlaze na izbor.

To još jednom dokazuje da politika opozicije nema nikakve ideje, već da na svaki način, uglavnom nasiljem opstruiraju izborni proces, koji se inače sprovodi po zakonima koje su oni doneli.

Ponašanje posmatrača za "Fer i demokratske izbore"u Jabuci u totalnoj je suprotnosti sa Kodeksom posmatrača OEBS-a, kojim je jasno definisano da kako moraju moraju da se ponašaju.

Oni su isključivo ograničeni na posmatranje i izveštavanje i posmatrači nemaju pravo da daju instrukcije, pomoć ili da se mešaju u proces glasanja.

Podesćamo SNS je jedina politička organizacija koja je predala listu za savete mesnih zajednica u Jabuci, Dolovu i Omoljici dok Đilas, Jeremić i Obradović nisu uspeli čak ni da sakupe potpise za predaju kandidature svojih članova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sava

14.07.2019 13:25

Po Zakonu niko nema pravo da ometa i utiče na birače pri glasanju u blizini biračkog mesta.