Poznata antivakcinašica među desničarima u Kolarcu prekinula predstavu

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

12.07.2019

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među desničarima koji su u četvrtak uveče pokušali da u Beogradu prekinu predstavu o Srebrenici, bila je i istaknuta aktivistkinja protiv vakcinacije Jovana Stojković, javio je "Blic".

RepublikaFoto: twitter.com/Vladimir Stojković
Jovana Stojković

U želji da iskažu svoje neslaganje sa stavom da su ubistva u Srebrenici bila genocid, nekoliko članova pokreta "Živim za Srbiju", čiji je član Jovana Stojković, pojavili su se u Kolarcu, na razgovoru o predstavi "Srebrenica. Kad mi ubijeni ustanemo", koja će biti prikazana naredne godine.

Oko 20 ljudi ometalo je ovaj događaj, a među njima bilo je članova i drugih udruženja. Neki su se pojavili u određenim uniformama, neki su bili "u civilu", ali zanimljvo je da je većina njih nosila majice na kojima je slika Kosova, obojenog bojama srpske zastave, a u čijim okvirima je ispisano ime pokreta "Živim za Srbiju", kao i slika žene koja deli neverovatnu sličnost sa Jovanom Stojković, konstatuje "Blic". 


I sama Stojkovićka nosila je takvu majicu.

- Danas je 11. jul, datum kada se odaje pošta žrtvama u Srebrenici, koje su po našem skromnom mišljenju preuveličane i to ne samo prema našem, nego i prema mišljenju istražitelja Haškog tribunala, tako da ni o kakvom genocidu ne možemo govoriti - poručila je Stojkovićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading