STEFANOVIĆ TRAŽI NAJOŠTRIJU KAZNU: Napad na policajca je napad na državu!

Autor: Tanjug

Vesti

08.09.2017

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović zatražio je od pravosudnih organa najoštriju moguću kaznu za osumnjičenog muškarca, koji je sinoć u Novom Pazaru, ranio policajca na dužnosti.

RepublikaFoto: Tanjug
Ministar je pohvalio brzu reakciju novopazarske policije

- Naše društvo treba da pošalje snažnu poruku da je ovako nešto nedopustivo, da je napad na policajce napad na državu, jer pripadnici MUP-a čuvaju bezbednost Republike Srbije i svakog našeg građanina. Očekujem da tužilaštvo i drugi pravosudni organi najoštrije kazne počinioca - naveo je Stefanović u saopštenju MUP-a.

On je rekao da će Ministarstvo unutrašnjih poslova zaštititi svakog policajca i da će se boriti da ti ljudi imaju što bolji položaj u društvu.

- Želim da građani znaju da policajci svakoga dana rizikuju svoje živote i brane integritet Republike Srbije i bezbednost svakog našeg građanina - naglasio je Stefanović.

Ministar je pohvalio brzu reakciju novopazarske policije koja je uhapsila napadača na njihovog kolegu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading