Hit transfer: Hasan Dudić u Srpskoj desnici!

Autor:

Vesti

10.07.2019

05:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati folk pevač Hasan Dudić postao je član Srpske desnice Miše Vacića! Za Srpski telegraf juče je poručio da svečano slavi ulazak u tu stranku.

Foto: ST/N. PANČIĆ/Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Foto: Ilustracija

- Ja sam veliki prijatelj Miše Vacića, u čijoj stranci su sve mladi ljudi koji poštuju sve nacije, a sirotinji pomažu i zbog toga sam se odlučio da budem kod njih - objasnio nam je Dudić.

Ni Miša Vacić ne krije zadovoljstvo novim članom.

- Veliko mi je zadovoljstvo jer je Dudić dokazani srpski rodoljub i čovek čiji duh je, iako dolazi od etnički različitih roditelja, srpski. On je neko ko je ceo svoj život proveo kao radna osoba - i kao kompozitor, pevač i bokser, svestran je i ostvaren na svim poljima u životu, a za mnoge ljude je legenda. Čast mi je što je neko takav prepoznao svoj put u Srpskoj desnici, pogotovo imajući u vidu da njemu ništa ne treba, već da je došao sebe da daje - rekao je Vacić za Srpski telegraf.

Odluka predsednika Srpske desnice da je Dudić pristupio i da je ujedno postavljen za predsednika Saveta za ljudska i manjinska prava u toj organizaciji objavljena je i na društvenim mrežama, gde je odmah postala apsolutni hit.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading