Dačić zavalio šamarčinu Srbiji! Posle zabrane zvaničnicima da uđu na KIM, osvanula SKANDALOZNA fotografija sa najgorim Šiptarom!

Autor:

Vesti

05.07.2019

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef diplomatije Ivica Dačić juče je u Poznanju, na samitu Berlinskog procesa da Evropa istakao da je odluka Prištine da zabrani ulazak srpskim zvaničnicima na Kosovo i Metohiju nije uvreda Srbiji, to je šamar za EU i za međunarodnu zajednicu, međutim, nešto kasnije sličan šamar smo mogli da osetimo na našim obrazima kada je osvanula fotografija Dačića i Bedžeta Pacolija!

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Ivica Dačić sa Pacolijem

Samo dan nakon odluke Prištine da nijednom beogradskom zvaničniku ne treba dati dozvolu da uđe u državu Kosovo, Ivica Daćić se u Poljskoj slikao sa Bedžetom Pacolijem koji je putem saopštenja na Fejsbuku rekao da je Ministarstvo spoljnih poslova donelo sramnu zabranu zbog pretnji i napada na Severu kao i drugih problema.

Šta je Dačić ovom fotografijom hteo da postigne za sada nam nije poznato!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading