PRE U LAVORU NEGO NA MORU: Ministri kriju gde će na odmor!

Autor:

Vesti

28.06.2019

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Aleksandar Vučić prozvao funkcionera SNS Zorana Babića zato što ide na odmor na Brione i Hvar u Hrvatskoj, srpski ministri su se ućutali i ne pominju gde će ove godine na letovanje... Na naše pitanje gde planiraju da se odmore, ministri su izbegli da daju konkretne odgovore, objašnjavajući da imaju mnogo obaveza i da još nisu doneli odluku.

Foto: Tanjug/M. MIRČETIĆ/D. GOLL/Srpski telegraf
Foto: Ilustracija

- Retka prilika da provedem nedelju dana sa porodicom i prijateljima. Nemamo još konkretnu destinaciju, ali uvek idemo na ona mesta gde većina ne ide - ističe ministar državne uprave Branko Ružić za naš list.

Njegov partijski kolega ministar ekologije Goran Trivan takođe još ne zna gde će tačno ići.

- Ali je izvesno da ćemo na more. I svakako idem sa porodicom - podvlači Trivan.

Ministar trgovine Rasim Ljajić, kojeg prijatelji često zovu da dođe u Tursku, ističe da još nema ideju gde bi mogao da ode.

- Skoro ceo jul mi je popunjen obavezama, tako i da hoću, ne znam kad bih išao. Sigurno je da klasičnog odlaska na odmor neće ni biti, ali pokušaću da ukradem neki vikend da bih išao negde sa porodicom - navodi Ljajić.

Nedimović: Radiću sve vreme

Ružić: Odmaram se tamo gde i drugi

Trivan: Na more, ali ne znam gde

Ljajić: Ukrašću neki vikend

Mihajlovićeva: Na more posle 15. avgusta

Ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović nedavno je u intervjuu za Srpski telegraf poručila da ne posećuje ekskluzivna letovališta, te da odmore uglavnom provodi sa sinom u Grčkoj ili Turskoj.

- Ne idem na odmor dok ne pustimo Obrenovac-Preljina, a to je oko 15. avgusta, jer sad je zaista sezona, a bilo je mnogo kiše. Hoću da sam ovde. A onda planiram sa sinom i partnerom da idem na more, ne znamo još gde - rekla je Mihajlovićeva.

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović kaže da će ove godine da preskoči odmor.

- Ja nigde ne idem, radim sve vreme. Moram i za Kinu zbog izvoza svinja - rekao je Nedimović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading