(VIDEO) Ksenija Vučić otvoreno o najavljenoj tužbi tajkunske opozicije: Nastaviću da govorim istinu narodu, ne mogu da me zastraše

Autor: Republika

Vesti

26.06.2019

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je u prošlonedeljnim portestima maturanata ispred Ministartva prosvete, voditeljka TV Pink Ksenija Vučić obelodanila identitet maturanta koji je palio fotografiju ministra Šarčevića, otac dečaka tajkun Đorđević koji je inače kum Dragana Đilasa, najavio je tužbu protiv dugogodišnje novinarke. Ona se danas javno obratila javnosti sledećim rečima:

RepublikaFoto: Printskrin/RTV PINK
Ksenija Vučić o pretnjama tajkunske opozicije

- Povodom prošonedeljne emisije gde je protiv mene najavljena tužba zbog spominjanja imena maloletnog lica, priznajem da sam nakon 10-ogodišnjeg iskustva kada sam bezbroj puta čula i pročitala ime ili videla lik svog tada maloletnog sina i još uvek maloletne ćerke, priznajem da sam na trenutak pomislila da taj zakon koji se odnosi na maloletnke ne postoji ili da je suspendavan. Sada vidim da je zakon bio van snage samo kada su moja deca u pitanju.

I da se ne lažemo ne radi se u konkretnom slučaju o deci, već o onima koji su maloletnike podstrekivali da urade ono sto su uradili. a to su svakako tajkun Đilas i tajkun Đorđević. 

Ja cu i dalje nastaviti narodu da govorim istinu, jer me nisu uplašili ni tajkun Đilas, ni tajkun Đorđević, ni sva logistika njihovih medijskih pomagača. I na kraju, gle čuda, ponovo hajka na ženu, pošto za drugo niti su sposobni, niti to smeju, niti umeju - rekla je voditeljka. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading