KAPETANU DRAGANU SMEŠTAJU UBISTVO? Posle samice ga sele među najveće krvnike

Autor: informer.rs

Vesti

24.06.2019

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvati uporno rade o glavi Draganu Vasiljkoviću, koji je osuđen na 13 i po godina zatvora zbog navodnih ratnih zločina počinjenih tokom rata u bivšoj SFRJ!

Foto: Tanjug/M. STRMOTIĆ
Kapetan Dragan

Uprava zatvora Lepoglave odlučila je da Vasiljkovića, posle 30 dana provedenih u samici zbog pisama koje je poslao Informeru, pošalje u odeljenje sa osuđenicima za najteža krivična dela. Zbog toga njegova porodica i advokati strahuju da mu je ugrožen život, kao i da Hrvati ovo namerno rade kako bi ga kaznili!

Dragan Palibrk, Vasiljkovićev pravni zastupnik, tvrdi da odluka uprave zatvora direktno ugrožava život njegovog klijenta.

- Kapetanu Draganu su ugroženi sigurnost i bezbednost, pa i život! Iako za to ne postoje dokazi, nemoguće je otrgnuti se utisku da uprava zatvora ove stvari radi namerno i smišljeno, sve sa ciljem da Kep živ ne izađe iz zatvora - ističe Palibrk, dodajući da je blok zatvora u koji će Kep biti prebačen pun najgorih kriminalaca i ubica.

Prema njegovim rečima, svakoj osobi koja boravi u ovom bloku život je ugrožen.

- Tamo se često dešavaju napadi na osuđenike, a bilo je i nekoliko slučajeva u kojima su zatvorenici nastradali. Zašto se uprava zatvora odlučila baš na ovakav potez predstavlja misteriju. Ipak, ponavljam, jasno se stiče utisak da je Vasiljkovićev transfer i cela ova priča unapred smišljena i namerno odrađena kako Kep živ ne bi izašao iz zatvora - upozorava Palibrk.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading